Magnetische straling (Positieve ionen) geproduceerd door elektrische apparaten zoals Wifi, airconditioning, tv’s en computers, of door luchtverontreiniging hebben schadelijke effecten hebben op onze gezondheid. 

Wij voegen daarom Negatieve Ionen elementen aan onze armbanden toe.

Deze "slechte" positieve ionen veroorzaken vermoeidheid, depressie, angst, migraine en astma. Daarom wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar het omkeren of opheffen van de schadelijke effect van positieve ionen. 

Vandaar ook het onderzoek naar negatieve ionen, en de gunstige invloed die zij op ons lichaam, ons humeur en ons geestelijke gestel hebben.

Negatieve Ionen kunnen wij ruiken wanneer het net gestopt is met regenen, een frisse geur, zoals wanneer we naast een waterval of op het strand staan.
Het euforische en rozige gevoel dat je ervaart na een dag in de buitenlucht komt niet alleen doordat je er een dagje uit ben, weg van de stress van thuis of je werk, maar mede door negatieve ionen.

In Korea en Japan is negatieve ionen therapie inmiddels een erkende behandeling voor allerlei gezondheidsproblemen.

De gunstige effecten van negatieve ionen:


Anti-depressie.

Zuivering van ons bloed: het calcium – en het natrium (zout)-gehalte in ons bloed neemt toe, hierdoor verandert de pH (zuurgraad) van ons bloed en dit heeft een zuiverend effect.

Het activeert en stimuleert de cel functie, waardoor voedingsstoffen hierin sneller worden opgenomen.

Immuniteit neemt toe: Hoe hoger het gehalte aan negatieve ionen, des te hoger de hoeveelheid gammaglobuline (antistoffen) in ons bloed.

De balans van het autonome zenuwstelsel verbeterd. Negatieve ionen helpen de balans van insuline en adrenaline te regelen.

Zuurstoftoevoer naar de hersenen: hierdoor voelen we ons alerter en energieker.
Ze brengen ons lichaam tot rust, waardoor slaapproblemen verminderen.

Magneet - Negatieve Ionen - Germanium - Ver-infrarood