Gebruik magneet armbanden

Gebruiksaanwijzing

 

In veel gevallen zal men het positieve effect van het dragen van de armband al snel merken. Toch kan het ook zijn dat er méér tijd nodig is voor men de werking voelt. Dit kan variëren van enkele dagen tot twee of drie weken. 

Indien je al voldoende energie heb en geen specifieke klachten ervaart, zul je mogelijk in jouw beleving geen veranderingen merken.
De magneet therapie werkt echter ook beschermend tegen de schadelijke gevolgen van onder andere mobiele telefoons en tegen de straling van huishoudelijke apparatuur en computers.
Magneten kunnen ook mentaal effect op jou hebben. Jij kunt je bijvoorbeeld beter concentreren of neemt eenvoudiger een zware beslissing. Effecten van de magneet zijn dus ook afhankelijk van het type persoonlijkheid in brede zin.
De magneet therapie en het dragen van magneetsieraden kunnen klachten voorkomen. Het gebruik van mineralen en vitaminen bevorderen ook de gezondheid net zoals  de magneten.

Om het meeste uit je Evenwicht armband te halen en je armband zo mooi mogelijk te houden, is het belangrijk om een aantal punten in acht te nemen:

Heel belangrijk voor de werking van onze armbanden is om tijdens het dragen voldoende water te drinken. Minimaal 1 maar beter is om 2 liter water per dag te drinken Hierdoor behaal je de beste resultaten omdat water essentieel is voor ons om te herstellen.

Draag de armband zoveel mogelijk maar doe hem af tijdens douchen en zwemmen.

Om de armband in topconditie te houden raden we aan om minimaal 1 keer per week de armband goed te reinigen met een reinigingsdoekje. Reinig je Evenwicht armband beslist niet met zilverpoets, dit kan de armband aantasten.

Behandel de Evenwicht armband als elk ander kostbaar sieraad; gebruik hem niet als speelgoed.

Evenwicht armband en medicijnen

Bij gebruik van een Evenwicht armband moet u de door de huisarts voorgeschreven medicijnen wel blijven gebruiken. Wanneer u zich weer beter voelt, dan in overleg met uw dokter eventueel de medicijnen verminderen. Alleen pijnstillers, kalmerings- en slaapmiddelen kunt u zelf langzaam afbouwen.

Let op!

Een Evenwicht armband mag nooit in direct contact komen met bank-, en creditcards. Hetzelfde geldt voor geluids-, en videobanden. 

Sonntag,Montag,Dienstag,Mittwoch,Donnerstag,Freitag,Samstag
Januar,Februar,März,April,Mai,Juni,Juli,August,September,Oktober,November,Dezember
Nicht genügend Artikel verfügbar. Nur noch [max] übrig.