Bestel instructie

Wat goed dat je besloten hebt om ook te genieten van de helende werking van onze armbanden. Maar hoe moet ik een bestelling plaatsen?

Een bestelling plaatsen bij Evenwicht armband is heel eenvoudig. Lees hier stap voor stap hoe het bestellen bij ons in z'n werk gaat.

Voorbereiding alvorens je daadwerkelijk gaat bestellen: voor dat je begint met het bestellen is het handig om eerst de omtrek van je pols op te meten. Hoe dit het makkelijkst te doen is lees je hier

 1. Wanneer je de perfecte armband hebt gevonden is de eerste stap van het bestellen het toevoegen aan je mandje. Om het artikel toe te voegen in je mandje klik je op de grote roze knop. 
 2. Klik nogmaals op de roze knop om naar je winkelmandje te gaan. Hier zie je wat je hebt toegevoegd aan je mandje. Klopt dit?
 3. Klik dan op afrekenen en je komt in het volgende scherm. Hier kun je selecteren welke verzendmethode je wenst.
 4. Klik dan op "Ga naar betalen" om je betalingsgegevens in te vullen op onze beveiligde afreken pagina. Selecteer de gewenste betaalmethode en het bezorgadres voor de levering van je armband. 
  Bij ons kun je met alle gangbare online betaalmethodes betalen. Voor Nederland is dit in de meeste gevallen IDeal. Voor België kan er via Bancontact betaald worden. Daarnaast kan er via Paypall of via een credit card betaald worden. 
  Is dit allemaal onbekend? We bieden ook de mogelijkheid om via handmatige bankoverschrijving te betalen. 
 5. Klik op "Bestelling voltooien" en je wordt doorverwezen naar de betalingsomgeving van je keuze. Wanneer er voor handmatige bankoverschrijving is gekozen volgt er een scherm waar onze bankgegevens getoond worden waar naar het verschuldigde bedrag overgemaakt dient te worden. Zodra het geld bij ons binnen is wordt je bestelling z.s.m. verstuurd.

Achteraf betalen

Eerst het product zien en ervaren en dan pas betalen

Eerst het product zien en dan pas betalen? Dit kan door te kiezen voor de optie "achteraf betalen". Bij Evenwicht armband kun je achteraf betalen met Klarna. Hieronder vind je meer informatie over hoe achteraf betalen bij Klarna in zijn werk gaat.

Achteraf betalen met Klarna

Hoe werkt achteraf betalen met Klarna?

 • Bij betaalmethode selecteer je "achteraf betalen" (herkenbaar aan het logo van Klarna).
 • Nadat je Klarna hebt geselecteerd als betaalmethode moet je enkele persoonsgegevens invoeren. Deze heeft Klarna nodig voor een correcte afwikkeling van de betaling. Aan de hand van de bestelgegevens doet Klarna een snelle gegevenscheck.
 • Nadat de gegevens zijn gecontroleerd, kun je het bestelproces afronden door op "bevestigen" te klikken.
 • Evenwicht armband verstuurt vervolgens jouw bestelling. Na ontvangst kun je rustig het product bekijken, ervaren en eventueel retourneren.
 • Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, krijg je van Klarna per mail een betaaloverzicht. Je kunt het orderbedrag overmaken door middel van overschrijving of via de iDeal-button in de digitale factuur. Wat wel zo makkelijk is, is dat Klarna je 2 weken de tijd geeft om het bedrag over te maken. Je kunt zelf kiezen op welk moment je betaalt. Vanzelfsprekend moet dit wel binnen de betaaltermijn van 2 weken zijn.

Let op: betaal je voor de eerste keer met Klarna, dan kan het maximaal 10 dagen duren voordat jouw order door ons in behandeling wordt genomen.

Hieronder vind je meer details omtrent achteraf betalen bij Evenwicht armband met Klarna:

Klarna voert voor Evenwicht armband het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy-statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.

zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Niet voldoende voorraad. Nog [max] over.