Ervaringen

Lees enkele ervaringen die we terug hebben gekregen van onze klanten.

"Ik had zo'n last van mijn handen dat ik de botten in mijn vingers kon voelen draaien en ik moeite had om een pen of vork vast te houden, toen besloot ik om een magneet armband te proberen. Binnen een week voelde ik me al beter. Mijn dochter vroeg of ze mijn armband voor haar gewrichten mocht proberen en na 2 dagen niet gedragen te hebben, begon ik weer pijn te ervaren. Zij daarentegen voelde zich geweldig! Ik heb er nog 2 besteld - één voor elk van mijn polsen en doe ze nooit meer af! Carpaal tunnel is verdwenen in mijn polsen en duimen heb ik veel meer mobiliteit. Mijn man was zelfs overtuigd en bestelde er ook een. Deze werken zoveel beter dan voorgeschreven medicijnen. Dank je wel!"
Wilma de Vriess

"In het echt mooier dan op de foto! Snel geleverd. Dit is mijn 3e magnetische armband. Vind ze allemaal prachtig!!! Ik ontdekte dat als ik de armband droeg ik een carpel-tunneloperatie kon vermijden. Ik typ de hele dag 8 uur per dag 5 dagen per week. En een operatie kunnen vermijden is geweldig voor mij. Ik heb geen pijn meer in mijn polsen. Voor mij helpt het echt. En de armband is zo mooi dat ik er altijd veel complimenten over krijg!"
Johanna Bergsen

"Ik heb wat online onderzoek gedaan naar magneet armbanden en hun effecten voordat ik besloot er een te kopen. Ik heb uw site samen met anderen bekeken. En heb uw site gekozen omdat u de meeste informatie over uw producten heeft verstrekt. Ik bestelde 2 verschillende armbanden als zodat ik kan afwisselen. Ik heb gisteren mijn armbanden ontvangen en ze allebei omgedaan toen ik het pakket opende. Ik heb ze ook tijdens het slapen om gehouden en werd vanmorgen wakker zonder de gebruikelijke pijntjes en kwalen. Ik had niet verwacht dat ik me zo snel anders zou voelen, maar dat is wel zo. Het kan me niet schelen wat ik heb gehoord of gelezen over "het placebo-effect", mijn schouders doen geen pijn, mijn rug doet geen pijn en ik voel me goed. Mijn toekomstige aankopen zullen alleen maar zijn om meer af te kunnen wisselen. Dank u zeer!"
Stan J

"Gisteravond was de 4e nacht dat ik mijn geweldige magnetische sieraden tijdens het slapen droeg en vanmorgen was de eerste keer dat ik wakker werd met heel, heel weinig pijn en heel weinig of geen stijfheid. Altijd als het regent heb ik veel last, het heeft het grootste deel van de nacht geregend en ik voelde me prima. Ik had erge last van mijn rug dat ik zelfs een operatie heb overwogen. Er waren dagen dat ik gewoon dood wilde vanwege de pijn overal van mijn nek tot aan de onderkant van mijn rug. Ik word al zo lang gekweld door pijn die ik bijna niet kan verdragen en om vandaag na slechts 4 dagen zo wakker te worden, is een wonder. Vandaag voel ik me een nieuwe vrouw. Ik ben volgende maand 65 jaar en voel me vandaag 25."
Bernadet Prins

"Ik deed mijn magnetische armband om zodra ik hem kreeg en in een mum van tijd begon het te helpen. Ik kon het gewoon niet geloven. Ik liet het gisteren aan mijn dokter zien en hij heeft gezien hoe erg mijn hand er uit zag, hij vroeg om de naam van uw website zodat hij het aan andere patiënten kon doorgeven. Ik heb iedereen verteld hoe geweldig het is. Het betekent echt heel veel voor me. Heel erg bedankt."
Priscilla Dracht

"Ik ben een sceptische 76-jarige met 3 universitaire opleidingen en ernstige artritis aan mijn linkerhand waar ik al 7 jaar last van heb, waardoor de hand bijna onbruikbaar werd, en met dagelijkse ondraaglijke pijn (bliksemflitsen). De huisarts en therapiekliniek hebben mij niet kunnen helpen. Van beperkte soms tijdelijke oplossingen waren verschillende OTC-zalven, Naprosine, pijnstillers, enz. Meestal waren ze nutteloos. Ik heb onlangs ook leukemie en diabetes ontwikkeld. Ik heb je magnetische armband gevonden en gekocht en binnen een paar dagen al ontvangen. Ik droeg ze onmiddellijk en verbazingwekkend genoeg verlichtte het de pijn van artritis en gaf het me ook een aangename nachtrust. Als diabetespatiënt moet ik constant drinken en 24/7 naar het toilet gaan. Zo moest ik 4-5 keer per nacht uit mijn slaap opstaan. Met het dragen van de armband sliep ik echter de hele nacht vredig zonder op te staan. Hiervoor ben ik zeer, zeer dankbaar. Zegen u voor het maken van een betaalbaar en effectief product. Ik had het nooit gedacht, maar deze magnetische armband werkt echt. Nee, ik ben niet gek. Het werkt echt en ik ben erg dankbaar."
Ben Stroevelaar

zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Niet voldoende voorraad. Nog [max] over.