Achteraf betalen met Klarna. Evenwicht armband

Achteraf betalen

Eerst het product zien en ervaren en dan pas betalen

Eerst het product zien en dan pas betalen? Dit kan door te kiezen voor de optie "achteraf betalen". Bij Evenwicht armband kun je achteraf betalen met Klarna. Hieronder vind je meer informatie over hoe achteraf betalen bij Klarna in zijn werk gaat.

Achteraf betalen met Klarna

Hoe werkt achteraf betalen met Klarna?

  • Bij betaalmethode selecteer je "achteraf betalen" (herkenbaar aan het logo van Klarna).
  • Nadat je Klarna hebt geselecteerd als betaalmethode moet je enkele persoonsgegevens invoeren. Deze heeft Klarna nodig voor een correcte afwikkeling van de betaling. Aan de hand van de bestelgegevens doet Klarna een snelle gegevenscheck.
  • Nadat de gegevens zijn gecontroleerd, kun je het bestelproces afronden door op "bevestigen" te klikken.
  • Evenwicht armband verstuurt vervolgens jouw bestelling. Na ontvangst kun je rustig het product bekijken, ervaren en eventueel retourneren.
  • Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, krijg je van Klarna per mail een betaaloverzicht. Je kunt het orderbedrag overmaken door middel van overschrijving of via de iDeal-button in de digitale factuur. Wat wel zo makkelijk is, is dat Klarna je 2 weken de tijd geeft om het bedrag over te maken. Je kunt zelf kiezen op welk moment je betaalt. Vanzelfsprekend moet dit wel binnen de betaaltermijn van 2 weken zijn.

Let op: betaal je voor de eerste keer met Klarna, dan kan het maximaal 10 dagen duren voordat jouw order door ons in behandeling wordt genomen.

Hieronder vind je meer details omtrent achteraf betalen bij Evenwicht armband met Klarna:

Klarna voert voor Evenwicht armband het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy-statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website.
zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Niet voldoende voorraad. Nog [max] over.