Corona maatregelen

We hebben de afgelopen dagen regelmatig de vraag gekregen hoe wij als Evenwicht armband omgaan met de huidige situatie omtrent het Corona-virus. Wij brengen jou graag op de hoogte. 

Wij blijven gewoon open en pakketjes versturen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via post en pakketten namelijk heel klein. Het RIVM geeft het volgende aan. Een virus heeft altijd een mens of dier nodig om "in leven te blijven" en zich te kunnen delen. Buiten het lichaam kan het virus maar kort overleven. Dat is afhankelijk van het soort oppervlak, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Zo overleeft het virus in het algemeen beter op harde/gladde materialen zoals plastic, metaal en glas en minder goed op poreuze oppervlakken zoals papier en karton. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van het RIVM.

Wel tekent je bezorger zelf voor ontvangst van je bestelling indien van toepassing, en worden extra maatregelen uitgevoerd zoals voldoende afstand houden. Dit om contact tussen mensen zoveel mogelijk te vermijden.

Ondertussen is onze service onveranderd. We evalueren de situatie voortdurend samen met onze logistieke partners. Indien onze levering wijzigt, laten we dit weten via onze Veel gestelde vragen pagina en tijdens het bestelproces.

Daarnaast houden we je zoals gebruikelijk per e-mail op de hoogt van de status van je bestelling, en kun je altijd de status van je bestelling bekijken via onze track&trace pagina. 

 

Update 14 mei

Aangezien het steeds drukker wordt bij PostNL met pakketten. En de Corona maatregelen zijn nog grotendeels van kracht. Kan er nu iets vertraging in de levertijd zitten.

PostNL zegt hetvolgende:

"Het is drukker dan normaal door de coronamaatregelen en extra bestellingen. Sommige pakketten zijn langer onderweg. We werken er hard aan alles zo snel mogelijk te bezorgen."

We doen natuurlijk zoals altijd ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Bedankt voor je begrip. 

Sonntag,Montag,Dienstag,Mittwoch,Donnerstag,Freitag,Samstag
Januar,Februar,März,April,Mai,Juni,Juli,August,September,Oktober,November,Dezember
Nicht genügend Artikel verfügbar. Nur noch [max] übrig.