Heeft het gebruik van magneet armbanden bijwerkingen?

Magneet armbanden hebben 1 of meerdere krachtige neodymium magneten als  toevoeging aan de binnenkant van de armband. Door deze magneten geniet je van het fijne wellness gevoel waar onze armbanden zo gewild en bekend om zijn. 

In de meeste gevallen ervaren onze klanten al snel de positieve werking van onze armbanden. Ze ervaren een positief gevoel door het hele lichaam en diverse klachten nemen af. Klachten variëren van hoofdpijn, gewrichtspijn, slapeloosheid, vermoeidheid, prikkelbaar en zoveel meer. 

Onze magneet armbanden zijn dermate krachtig dat het in hele uitzonderlijke gevallen voor iemand te veel wordt. Dit uit zich o.a. in duizeligheid of hoofdpijn. Zodra de magnetische armband af wordt gedaan verdwijnt dit snel. Ons advies is in dit geval om het gebruik van de magneet armband langzaam op te bouwen. Begin eerst met een uur per dag en bouw dit langzaam op, je zult merken dat deze bijwerkingen van de magneet armband snel verdwijnen. 

Het kan dus voorkomen dat je bijwerkingen ervaart van een magneet armband. Maar in de praktijk komt dit zeer zelden voor. Er dient wel rekening gehouden te worden met een pacemaker of andere elektronische implantaten. Magnetische armbanden zijn geen vervanger van medicijnen of dokters advies.